Ung avlsgodkendt kvalitets hingst af særdeles god, klassisk type i den sjældne dobbeltfortyndede guldfarve, perlino. Hans basisfarve er sort med 1 creme gen og 1 pearl gen. Meget velproportioneret og godt bygget barok model med virkelige gode bevægelser. Fantastisk mildt og elskeligt temperament - han tager alt med ophøjet ro. Erudito har 1 afkom fra 2019, der kan ses. Han venter 6 føl i sommeren 2020.
Avlsmæssigt er de dobbeltfortyndede farver interessante, hvis man ønsker en farve, der ikke ligner alle de andre, og som kan give næste generation nogle endnu sjovere farvemuligheder end alle de gængse.
Eruditos farlinie meget interessant dressurmæssigt, da hans farfar og bedstefar, der i øvrigt er Viderekåret, er højt uddannede og har vist deres værd i dressurens svære kunst i de højeste dressurklasser på internationalt plan.
Erudito blev i 2019 fremstillet til kåring / avlsgodkendelse og fik foruden særdeles flotte topkarakterer også en virkelig flot kritik af dommeren; " Bedst kårede hest i Danmark 2019 - sjældent set høj kvalitet i den farve"...
Erudito er naturligvis ren i røntgen.
Hvis du vil have en sjælden farve, super temperament, gode korrekte bevægelser og størrelse, så er Erudito en mulighed.
Erudito står til rådighed i bedækningssæsonen 2020.

Bedækningspris 2020: kr. 10.000
INKLUSIV inseminering af hoppen (efter nærmere aftale
, hvis hoppen kommer her).
Endvidere kan sæd tappes og sendes.
 

SPAR kr. 1.000 på bedækningsprisen
book senest den 31. marts.
Restbeløbet betales senest ved tapning / inseminering.
Herefter betaling ved bestilling.
 

Født 28.03.16

EEaaCCrPrlp

Højde pt. 164 cm.

Perla Ceniza

Basiskåret

Erudito PM