Fuldstændig fantastiske JARIOKA. Hun kommer helt nede fra Sydspanien, fra Francisco og hans stutteri Agropecuaria El Ancla. Jarioka er måske ikke lige så prangende i afstamningen som de andre hopper, men til gengæld er hendes afstamning fantastisk på en anden måde, idet mor & far linierne er fra 2 gamle meget anerkendte stutterier, der igennem mange generationer har sikret sig en plads i hall of fame for PRE avlere af særligt gode heste.

Jarioka er den gamle klassiske model, lidt mindre barokke type, der med et typisk spansk temperament er cool med alt og samtidig en meget bestemt dame. Hun laver nogle typefaste og meget smukke føl hver gang, og så har hun anlæg for brun farve og samtidig så heldig at have 1 pearl gen i anerne.

Jariokas mor-linie er stort set ren LOVERA afstamning. Yeguada Lovera har foruden at have avlet flere heste, der har vundet både den morfologiske del og dressur­konkurrencerne til verdensmesterskaberne, SICAB, så har stutteriet også vundet den yderst prestigefyldte titel som Best Breeder.

Jariokas far-linie er ren PALLARES afstamning. Også et stutteri, der går mange generationer tilbage og som altid har arbejdet seriøst på deres avlslinier, hvilket har skabt den perfekte PRE hest både i forhold til skønhed, temperament, ridelighed, styrke/holdbarhed/udholdenhed og bevægelser. Også de har avlet flere heste, der har vundet både den morfologiske del og dressur­konkurrencerne til verdensmesterskaberne, SICAB.

Jarioka er en rigtig hønemor, der passer vældig godt på sine børn. Hun har til dato 8 afkom og skal nu nyde sit otium.

 

 

Højde 158 cm.

Født 29.03.04

Skimmel

GgEEAAPrlp

Stamtavle

Basiskåret

Jarioka