INTREPIDA PM

Den ultimative smukkeste prinsesse hest. Der er da ikke noget mere tøset end en ultra feminin guld palomino hoppe med lang hvid man. Hun kommer helt nede fra Paco Martis kæmpe stutteri i Valencia, Spanien. Paco Marti er den avler i Spanien, der længst har arbejdet meget målrettet med avl af PRE heste i alle de fortyndede farve- varianter. Paco er uden tvivl den største og mest seriøse avler af PRE heste i fortyndede farver.
Intrepida afstamning er præstationsmæssigt måske ikke lige så prangende som de andre hoppers, men til gengæld er hendes afstamning fantastisk på en anden måde på grund af hendes farve. Hun skal lave føl i sjove farver sammen med min dobbeltfortyndede guldhingst Erudito PM (smokey black pearl).
Intrepida er den gamle klassiske model, lidt mindre barokke type, der med et typisk spansk temperament er cool med alt og en fantastisk mor. Hun bevæger sig meget yndefuldt som den prinsesse, hun ved, hun er.
Farven palomino = rød basisfarve og 1 cremegen.
Intrepida er en fantastisk mor og har til dato 4 afkom – 2 brune og 2 dobbeltfortyndede. Hun er igen drægtig med guldhingsten Erudito PM og også denne gang krydser vi fingre for igen at få en blegfis i en af de sjove dobbeltfortyndede farver.