CABRIOLA MAYNOU

NÅR AFSTAMNINGEN BETYDER NOGET FOR KVALITETEN
Efter at have været fuldstændig forelsket i CABRIOLA MAYNOU siden jeg mødte hende allerførste gang i 2014, kan jeg nu endelig kalde hende min. Det er et kæmpe privilegium at have fået lov til at købe en så god hoppe, hvilket jeg stolt glæder mig over hver eneste dag. Hun er en stor racetypisk, velproportioneret og meget velgående avlshoppe, der med et højt avlsindex har meget at tilbyde virkelig god fremtidig avl her i Danmark. Jeg går meget op i avlsindex og Cabriola ligger ikke kun meget i plus samlet på både racetype og i harmoni, men hendes forældre og bedsteforældre ligger alle kategoriseret som ”high repeatition”, hvorfor chancen for at lave føl, der ligner dem, er overmåde god rent genetisk. Cabriola er en dronning og har det mest elskelige milde temperament, hun har både overblik og overskud og så er hun totalt cool med alt. Hun er en erfaren dame, der har været fremstillet til mange morfologiske konkurrencer både i og udenfor Spanien, hvori hun har opnået flere super flotte placeringer – bl.a. som nr. 12 til Verdensmesterskaberne SICAB.
Cabriolas far, Nero AM, der også er avlet af Yeguada Can Maynou har også gjort det imponerende flot til morfologiske konkurrencer. Han kan ligesom sin egen far prale af mange Champion titler, Champion bedste bevægelser, Champion bedste rideprøve samt flere gange så flot placeret som i top 3 til Sicab. Herudover er han anbefalet ung avlshingst og desuden viderekåret.

Cabriolas farfar, legendariske Nero II er jo næsten et kapital for sig selv. Han er uden sidestykke den mest vindende hingst af morfologiske konkurrencer nogensinde og han har opnået resultater, som ingen nogensinde har gjort ham efter. Han har foruden at vinde stort set alle morfologiske konkurrencer i Spanien i sin storhedstid, selvfølgelig også vundet SICAB hele 3 gange samt desuden vundet utallige rideprøver for sine bevægelser og funktionalitet.
2001 Ung hingste Champion (SICAB)
2002 Sølvmedalje til SICAB
2003 Sølvmedalje og Reserve Champion (SICAB)
2004 3. Plads til SICAB
2006 både Champion & sølvmedalje til rideprøven (SICAB).
I år 2006 deltog Nero i 13 championater, som han på imponerende vis alle vandt som Champion of the breed& Functionality Champion.
2008 Champion (SICAB)
2010 European Champion.
Nero er således uden sidestykke historiens mest vindende hingst af morfologiske konkurrencer til dato. Nero er desuden viderekåret samt udmærket med den avlsforbedrende blå sløjfe (Reproductor Mejorante). Nero IIs far, Inedito er også både viderekåret samt Reproductor Mejorante. Inedito har ligeledes været stillet til Sicab, hvor han endte som nr. 3. Nero IIs mor, Cabriola IX har også været stillet til Sicab, hvor hun blev nr. 7.
Desuden er Nero far til en del afkom, som også er viderekårede, og afkom der har gjort det ualmindelig flot til både morfologiske & ride konkurrencer, herunder har placeringer i TOP10 til SICAB.
Foruden Neros imponerende CV så skal hans temperament slutteligt også nævnes. Han ved bare, at han er en stjerne og han bevæger sig stadig som én, mens han i øvrigt virker utrolig mild og god af sind. Fantastisk hest der går lige i hjertet, når man møder ham. Indbegrebet af den perfekte PRE på alle måder.
Nero er desuden viderekåret samt udmærket med den avlsforbedrende blå sløjfe (Reproductor Mejorante). Nero IIs far, Inedito er også både viderekåret samt Reproductor Mejorante. Inedito har ligeledes været stillet til Sicab, hvor han endte som nr. 3. Nero IIs mor, Cabriola IX har også været udstillet til Sicab, hvor hun blev nr. 7.
Cabriolas mor, Sevillista II er avlet af det anerkendte stutteri Candau og hun har også været fremstillet til en del morfologiske konkurrencer med flotte resultater og endda Vinder af bedste bevægelser. Morfar, Boticario XVIII (Candau) er foruden at være viderekåret og vinder som Champion af flere af de store morfologiske konkurrencer i Spanien, gentagne gange blevet så højt placeret som nr. 2 og 3 til Sicab. Boticarios mor, Boticaria VIII (Candau) har tillige været fremstillet til Sicab flere gange med bedste resultat som nr. 3.
Cabriolas mormors far, Almendrito II (Candau) er tillige både viderekåret samt udmærket med den avlsforbedrende blå sløjfe. Han har også med flotte resultater været fremstillet til morfologiske konkurrencer og Sicab, hvor hans bedste resultat endte som nr. 4.
Cabriola er pt. ifolet med Airoso Maynou.