NERA MAYNOU

NÅR AFSTAMNINGEN BETYDER NOGET FOR KVALITETEN
Min fuldstændig fantastiske stamhoppe NERA MAYNOU. Det er et kæmpe privilegium at have fået lov til at købe en så god hoppe, hvilket jeg nyder hver eneste dag. Hun er en stor racetypisk, velproportioneret og meget velgående avlshoppe, der med et meget højt avlsindex fremgår på ANCCEs TOP100 liste over de bedste PRE heste med det højeste avlsindex i hele verden. Hun har det mest elskelige temperament og er totalt cool med alt. Hun har været fremstillet til mange morfologiske konkurrencer i Spanien og opnået flere super flotte placeringer – bl.a. som nr. 8 til Verdensmesterskaberne SICAB samt flere gange tillige som vinder med bedste bevægelser (mejores movimientos).
Neras far, legendariske Nero II er jo næsten et kapital for sig selv. Han er uden sidestykke den mest vindende hingst af morfologiske konkurrencer nogensinde og han har opnået resultater, som ingen nogensinde har gjort ham efter. Han har foruden at vinde stort set alle morfologiske konkurrencer i Spanien i sin storhedstid, selvfølgelig også vundet SICAB hele 3 gange samt desuden vundet utallige rideprøver for sine bevægelser og funktionalitet.
2001 Ung hingste Champion (SICAB)
2002 Sølvmedalje til SICAB
2003 Sølvmedalje og Reserve Champion (SICAB)
2004 3. Plads til SICAB
2006 både Champion & sølvmedalje til rideprøven (SICAB).
I år 2006 deltog Nero i 13 championater, som han på imponerende vis alle vandt som Champion of the breed& Functionality Champion.
2008 Champion (SICAB)
2010 European Champion.
Nero er således uden sidestykke historiens mest vindende hingst af morfologiske konkurrencer til dato. Nero er desuden viderekåret samt udmærket med den avlsforbedrende blå sløjfe (Reproductor Mejorante). Nero IIs far, Inedito er også både viderekåret samt Reproductor Mejorante. Inedito har ligeledes været stillet til Sicab, hvor han endte som nr. 3. Nero IIs mor, Cabriola IX har også været stillet til Sicab, hvor hun blev nr. 7.
Desuden er Nero far til en del afkom, der ligeledes har gjort det ualmindelig flot til både morfologiske & ride konkurrencer, herunder har placeringer i TOP10 til SICAB.
Foruden Neros imponerende CV så skal hans temperament slutteligt også nævnes. Han ved bare, at han er en stjerne og han bevæger sig stadig som én, mens han i øvrigt virker utrolig mild og god af sind. Fantastisk hest der går lige i hjertet, når man møder ham. Indbegrebet af den perfekte PRE.
Nero er desuden viderekåret samt udmærket med den avlsforbedrende blå sløjfe (Reproductor Mejorante). Nero IIs far, Inedito er også både viderekåret samt Reproductor Mejorante. Inedito har ligeledes været stillet til Sicab, hvor han endte som nr. 3. Nero IIs mor, Cabriola IX har også været stillet til Sicab, hvor hun blev nr. 7.
Neras mor, Heraldica IX er på farsiden ud af Escalera blod, Tormento III., der med sit høje avlsindex tydeligt har givet sin kvalitet videre til linien. Tormento har også været fremstillet til Sicab, hvor han blev nr. 7. Tormentos far, Faraon XXIV har også været stillet til Sicab, hvor han endte som nr. 8. Tormentos mor går helt tilbage til den berømte Yeguada Militar linie; Lerbrijano III, Agente & Maluso.
Nera er en helt fantastisk og omsorgsfuld mor og hun har til dato 7 afkom, som alle er så heldige også at bo hos mig, heriblandt 5 hopper (3 fungerende avlshopper & 2 yngre) samt 2 hingste.
Nera er igen drægtig med guldhingsten Erudito PM, hvorfor vi krydser fingre for endnu et buckskin føl. Mit prestige projekt, nemlig at avle de populære fortynderfarver ind i hopper med topafstamning i håb om at forbedre kvaliteten på farveavlen markant.