ERUDITO PM

Unik avlsgodkendt kvalitets hingst af særdeles god, klassisk type i den sjældne dobbeltfortyndede guldfarve, smokey black pearl. Hans basisfarve er sort med 1 creme gen og 1 pearl gen. Meget velproportioneret og godt bygget barok model med virkelige gode bevægelser. Fantastisk mildt og elskeligt temperament – han tager alt med ophøjet ro. Erudito har nu en del afkom, der kan ses. Det lader til, at han giver sit imødekommende og cool sind videre til sine afkom samt sin meget flotte og velansatte hals.
Avlsmæssigt er de dobbeltfortyndede farver interessante, hvis man ønsker en farve, der ikke ligner alle de andre, og som kan give næste generation nogle endnu sjovere farvemuligheder end alle de gængse.
Eruditos farlinie meget interessant dressurmæssigt, da hans farfar og bedstefar, der i øvrigt er Viderekåret, er højt uddannede og har vist deres værd i dressurens svære kunst i de højeste dressurklasser på internationalt plan.
Erudito blev i 2019 fremstillet til kåring / avlsgodkendelse og fik foruden særdeles flotte topkarakterer også en virkelig flot kritik af dommeren; ” Bedst kårede hest i Danmark 2019 – sjældent set høj kvalitet i den farve”…
Erudito er naturligvis ren i røntgen.
Hvis du vil have en sjælden farve, super temperament, gode korrekte bevægelser og størrelse, så er Erudito en mulighed.
Erudito står til rådighed i bedækningssæsonen.
Bedækningspris: kr. 10.000
SPAR kr. 1.000 ved at booke & betale inden udgangen af marts måned.
INKLUSIV inseminering af hoppen (efter nærmere aftale, hvis hoppen kommer her).
Endvidere kan sæd tappes og sendes.
Betaling ved bestilling.
Rabat ved flere hopper.